Vier Pasen op Landgoed Groenendaal!

Culinair genieten tijdens de Paasdagen.
Op 1e & 2e Paasdag, bent u van harte welkom op Landgoed Groenendaal voor een feestelijke, culinaire Paaslunch en of diner.
Landgoed Groenendaal organiseert dit jaar op Tweede Paasdag (2 april) een Stabat Mater concert.
Geniet van 16:30 uur tot en met 17:30 uur van een muzikale topuitvoering van ”Het Pergolesi Ensemble”. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij Landgoed Groenendaal, voor € 15,- p.s. (beperkt aantal plaatsen beschikbaar).
De Paasdagen bij Landgoed Groenendaal staan in het teken van culinaire verrassingen en gastvrijheid in een sfeervolle ambiance.

Bel voor meer informatie 023 528 15 55 of e-mail naar info@landgoedgroenendaal.nl. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen!

Reserveren

Tijdens de Paasdagen serveren we de heerlijkste smaken van de lente, in een
feestelijke viergangen lunch/diner  |  € 48,50

ga naar menu

Op 2 april vindt er  wederom een bijzonder concert plaats op Landgoed Groenendaal. Het pergolesi Ensemble brengt Stabat Mater van Pergolesi.

Men kan van 16:30 uur tot en met 17:30 uur genieten van een muzikale topuitvoering. Het concert vindt plaats in de Van Lennepzaal op Landgoed Groenendaal. Vanaf 16:15 uur zijn de deuren geopend. U komt toch ook?! Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij Landgoed Groenendaal voor € 15,00 p.s.(beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Wij kijken uit naar uw komst!

 

meer informatie

Meer weten? Neem contact met ons op!

Landgoed Groenendaal
Groenendaal 3, 2104 WP Heemstede
Navigatie: Bosbeeklaan, Heemstede
+31 (0)23 528 1555
info@landgoedgroenendaal.nl
www.landgoedgroenendaal.nl

Openingstijden: Dinsdag t/m zondag: geopend vanaf 12.00 tot 21.00 uur
Maandag gesloten (met uitzondering van feestdagen)