Pasen

op z'n Groenendaals

Paasmenu
Pasen op Landgoed Groenendaal: lekker lang genieten van de lente op het bord met natuurlijk de smaken van Pasen. We serveren vier gangen tijdens de lunch en vijf gangen bij het diner.
Wees welkom op zondag 31 maart en maandag 1 april aanstaande!

<special>Garnalencocktail<special> | tomaat | kropsla | whiskysaus

<special>Knolselderij<special> | eidooier | topinamboer | truffel

<special>Buikspek*<special> | paling | lamsoor | venkel

<special>Hoender<special> | eendenlever | doperwt | lentekruiden

<special>Clafoutis<special> | abrikoos | advocaat | amandelkrul

<special>VEGETARISCH PAASMENU<special>

<special>Linzen<special> | roodlof | kropsla | cashewnoot

<special>Knolselderij<special> | eidooier | topinamboer | truffel

<special>Groene kool*<special> | king boleet | 1001-nacht kruiden | lavas

<special>Artisjok<special> | andijvie | doré | groene olijf

<special>Crème brûlée<special> | amaretto | peer | crumble

Viergangen kerstlunch
Zesgangen kerstdiner

<special>Amuse<special> | zalm | bergamot | kombu

<special>Amuse<special> | steak tartare | kaviaar | knolselderij

<special>Kingfish<special> | limoen | wortel | colombo-kerrie

<special>Zeeduivel<special> | mossel | duindoorn | pompoen

<special>Zwartpoothoender<special> | truffel | eendenlever | spruitjes

<special>Wild Wellington<special> | groenekool | waterkers | chermoula

<special>Peer<special> | pistache | witte chocolade | kokos