Landgoed Groenendaal

Het Groenendaalse bos in Heemstede herbergt een geheimtip: Landgoed Groenendaal. Verscholen tussen de eeuwenoude bomen ligt het monumentale koetshuis dat tegenwoordig dienst doet als multifunctionele locatie met een fijn restaurant. Hoewel het gebouw uit de achttiende eeuw stamt, herinnert de inrichting zeker niet aan vervlogen tijden. Landgoed Groenendaal is eigentijds met allure en een vleugje nostalgie.

Een verblijf op Landgoed Groenendaal staat altijd in het teken van lekker genieten. Van elkaars gezelschap, een mooi glas wijn, bijzondere gerechten en de prachtige natuur. Zodra de weersomstandigheden het toelaten, is het heerlijk toeven op de terrassen; de hoge bomen laten weinig wind door zodat het in de tuin al vroeg in het voorjaar zeer aangenaam is terwijl het in de zomer verfrissend koel is onder de schaduwrijke parasols. Door de vele openslaande deuren ervaren onze gasten al snel de rust en de intimiteit die de prachtige natuur van het Groenendaalse bos met zich meebrengt.

Kortom, de ideale plek voor een breed scala aan bijeenkomsten. Van een intiem rendez-vous tot een bijzondere bruiloft, van een zakelijke vergadering tot een succesvol seminar. Wij kijken er naar uit u te ontvangen, met een glimlach en een groot gevoel voor gastvrijheid.

handtekening-hein

Hein Uitendaal

Vorig jaar (5 juni 2016) vond de eerste editie van de Culinaire markt plaats op Landgoed Groenendaal, en wat was het een succes! Prachtig weer en allemaal blije gezichten. Met dank aan alle ondernemers die hieraan hebben deelgenomen. De eerste 50 marktbezoekers ontvingen een goed gevulde Goodiebag en ook hiervoor willen wij onze dank uitspreken aan de ondernemers voor de samenwerking hieraan. Ook dank aan Sauna van Egmond: https://www.saunavanegmond.nl/home

Heeft u onze Culinaire markt gemist? Geen zorgen, want dit jaar zal Landgoed Groenendaal wederom een Culinaire markt organiseren. Houd daarom onze Facebookpagina in de gaten en of meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze evenementen.

13315321_1225613180797078_7984234589167562884_n

Bel voor meer informatie: 023 – 528 15 55
of stuur een e-mail naar: info@landgoedgroenendaal.nl