Verjaardag

Iedere leeftijd heeft zijn charme maar er zijn een aantal leeftijden die als mijlpaal gelden en daarom uitbundig gevierd mogen worden. Wat dacht u van een onvergetelijk Sweet Sixteen, Fabulous Forty of Fantastic Fifty-feest op Landgoed Groenendaal? De viering van alle andere kroonjaren en iedere verjaardag die daartussen ligt zijn wat ons betreft ook een feestje waard, u bent natuurlijk altijd van harte welkom om uw verjaardag bij ons te vieren.

Dat kan met een gezellige lunch, een heerlijke Afternoon Tea, een bruisende borrel, een uitgebreid diner of een spectaculair dansfeest. U vertelt ons uw wensen zijn en wij maken ze waar. We kijken ernaar uit u te feliciteren!

Babyborrel

De geboorte van een nieuw familielid brengt een hoop vreugde met zich mee en iedereen wil deze kleine bron van plezier natuurlijk graag ontmoeten. Een babyborrel of kraamfeest op Landgoed Groenendaal is een ideaal moment om familie en vrienden kennis te laten maken met de verrijking van uw gezin.

Wilt u het feest een persoonlijke touch geven met bijvoorbeeld originele cupcakes met muisjes, ballondecoratie of kinderentertainment, wij regelen het graag voor u. Zo kunt u ontspannen van uw kraamtijd genieten en hebt u tijdens de babyborrel alle tijd om uw kindje aan uw gasten voor te stellen.

Jubilea

‘Een jubileum is een feestelijke herdenking van een dag waarop iets gebeurde of begon’. Met deze definitie in het achterhoofd valt er van alles te vieren; een huwelijksverjaardag, een lustrum, een vriendschaps- of relatiejubileum.

Voor een feestelijke huwelijksverjaardag hoef je wat ons betreft niet per se 25 of 50 jaar getrouwd te zijn. Of je nu je Katoenen Huwelijk (1 jaar getrouwd) wilt vieren met een intiem diner voor twee, je op je Blikken Bruiloft na 6,25 jaar gezellig wilt lunchen met vrienden of op je Kristallen Trouwdag (15 jaar) het glas wilt heffen tijdens een sprankelend feest, wij vinden het een leuk idee!

Afscheid

Afscheid nemen gaat gepaard met het inslaan van een nieuwe weg. Afscheid nemen is ook de essentie van een condoleance. De prachtige natuur, de intimiteit en de rust van het Groenendaalse bos, maken Landgoed Groenendaal een integere, waardige plek om op een persoonlijke manier afscheid te nemen van uw dierbare.

Op uw manier en in uw tempo, met ruimte voor een persoonlijk samenzijn, herinneringen, een traan en een lach.

Bel voor meer informatie: 023 – 528 15 55
of stuur een e-mail naar: info@landgoedgroenendaal.nl