Kerstmis

op Landgoed Groenendaal

We dekken dit jaar minder tafels zodat we onze gasten meer ruimte bieden om zorgeloos met elkaar kerst te vieren. Lekker lang tafelen met traditionele gerechten op z’n Groenendaals: eigenzinnig met een verrassende twist.
Viergangen kerstlunch
Zesgangen kerstdiner

<special>Amuse duo<special>

<special>Pulled chicken terrine<special> met lauwwarme kreeft en sorbet van mandarijn en dragon

<special>Heilbot<special> met kastanje-hazelnootcrème en crunch van hazelnoot

<special>Velouté<special> van bospeen met tongfilet, gamba en schelpdieren

<special>Beluga linzen<special> met petit légumes, airbags, coquilles, gerookte paling en gerookte palingsaus

<special>Reerug Wellington<special> met bloedworst, ui-appelchutney, topinamboer, groene kool, duxelles en truffeljus

<special>Dessert amuse<special>

<special>Amandel-cranberrytaartje<special> met amandel-vanilleroomijs en meringue

X-mas @home
Het is nog even afwachten wat het kabinet besluit omtrent de mogelijkheden tijdens de kerstdagen. Moeten we de deuren sluiten, kunnen we tot 17.00 de lunch serveren of mogen we de kerst vieren zoals we bedacht hadden? We wachten het rustig af maar bereiden ons wel alvast voor op plan B: X-mas @home.

Lekker tijdens de kerstdagen thuis genieten van Groenendaalse smaken met X‑mas @home kan in alle scenario's. Dan wordt het sowieso een zalig kerstfeest!

U kunt het thuismenu voor eerste en tweede kerstdag tot en met zaterdag 18 december bestellen via onderstaande button.

<special>Terrine van pulled chicken<special> en lauwwarme kreeft met mandarijn-dragonmayonaise en kruim van dragon en wilde rijst

<special>Geroosterde heilbot<special> met kastanje-hazelnootcrème en hazelnootcrunch

<special>Velouté van bospeen<special> met tongfilet, gamba en schelpdieren

<special>Reerug Wellington<special> met ui-appelchutney, topinamboercrème, mousseline van paarse bataat en truffeljus

<special>Amandel-cranberrytaartje<special> met amandel-vanilleroomijs en meringue