Een diner of lunch in een persoonlijke setting?

Lunchen of dineren met een zakelijke relatie? Maar dan wel in een besloten setting?Kies voor private dining op Landgoed Groenendaal.

Wij verzorgen uw eigen ruimte, exclusief voor u gereserveerd, waar u kunt dineren en uw zakelijke bespreking kunt voeren.

Offerte aanvragen

download onze brochure

Private dining: culinair genieten in een
besloten setting

Uw zakelijke relaties bedanken, of zaken doen in een besloten sessie? Dat kan met een Private Dining. Een succesvolle en gezellige lunch of diner en een 100% exclusieve ruimte voor u!

Van intieme diners tot grote groepen: private dining is altijd mogelijk.

Hebt u een groot aantal gasten en prefereert u privacy dan bieden de Vermeerzaal en de Verweyzaal de juiste ambiance voor een Private Lunch of Private Dinner. Kleinere groepen, tot 2 personen, kunnen uitstekend in onze serre terecht!

Offerte aanvragen

Prachtige setting, verfijnde en heerlijke gerechten en een top bediening! De gastvrijheid bij dit restaurant is iets wat je niet vaak tegenkomt – een echte aanrader!

A. de Jong

Food was delicious and service was very friendly and personal.

Joke van Kuijk-Sweering

Top-keuken………top-chef

Robert Meijer

Grandiose ontvangst en een pluim voor de brigade…

Rene Kievit

Goede bediening, eten zeer smakelijk. Pure verwennerij.

Bernadette Luiten

Wat een fantastische dag vandaag bij landgoed Groenendaal! Mede dankzij een super team van medewerkers! Jullie waren super!

Erik van Zuylen

De locatie is prachtig. De planning verliep soepel en de medewerkers waren super vriendelijk en professioneel.

Raquel Araujo Spierenburg

Schitterende omgeving

Johan demol

Eten hoge kwaliteit en bediening uitstekend en vriendelijk. Mooie plek voor lunch en diner.

H. Kuiphof

Fantastische omgeving voor een heerlijke lunch.

Mike Nicolaassen

Perfecte locatie voor een evenement / vergadering / bruiloft. Diverse ruimten te gebruiken voor verschillende momenten van de dag. De bediening is erg vriendelijk, snel en netjes (goed geoliede machine).

Bas van der Horst

Een mooi buiten terras, verzorgde tafels, goede ambiance, en heerlijk eten natuurlijk

Carola Maartens

De ontvangst overtrof al onze verwachtingen…aan de deur stondt de Gastheer al onze binnenkomst op te wachten..ook de tafel bediende deedt alles tot in de puntjes en correct.

Rene Kievit

Heerlijk gegeten en met prachtige wild en wellicht nog betere wijnkaart. Geweldig terras waar je ook prefect kunt borrelen en lunchen.

Hein Veldmaat

Alles bij elkaar wel een super geslaagde avond. Hier vieren wij altijd dit soort aangelegenheden, en zullen dat in de toekomst ook altijd blijven doen.

Casper Leijen

Ondanks dat wij te laat arriveerden, waren de gastheren/vrouwen erg flexibel en vriendelijk. Wij zijn met een internationale groep gaan dineren en het eten was goed. Ambiance: uitstekend……zeker komen we daar terug.

DLA

Hier inmiddels meerdere keren gegeten van walking dinner tot nascholing; alles altijd goed verzorgd; prettige bediening . Goede parkeergelegenheid; prima wandeling in de omgeving.

Teriben

Op een warme zomerse dag met mijn voorzitter geluncht. Een driegangenmenu, zeer smakelijk, licht en vis georiënteerd. Keurige maar ook zeker gezellige bediening, zeker niet te stijf, wat de locatie wel wat oproept. Een uitgebreide kaart, had van alles wel willen nemen! Zeker een aanrader!

Brenda B

Bedrijven die bij ons te gast zijn geweest:

Meer weten? Neem contact met ons op!

Landgoed Groenendaal
Groenendaal 3, 2104 WP Heemstede
Navigatie: Bosbeeklaan, Heemstede
+31 (0)23 528 1555
info@landgoedgroenendaal.nl
www.landgoedgroenendaal.nl

Openingstijden: Dinsdag t/m zondag: geopend vanaf 12.00 tot 21.00 uur
Maandag gesloten (met uitzondering van feestdagen)

BESCHIKBAARHEID AANVRAGEN