Terug naar Groenendaal: u bent meer dan welkom!

We kijken ernaar uit om u binnenkort weer als vanouds te kunnen bedienen. Hoewel we ouderwets gastvrij en flexibel blijven, hebben we wel te maken met een aantal aanpassingen in deze nieuwe wereld. Het welbevinden van onze gasten was altijd al onze eerste prioriteit en om iedereen een veilige omgeving te bieden vragen we een moment van uw aandacht voor de volgende zaken:

Maatregelen overheid

Vanzelfsprekend houden we ons aan de voorgeschreven protocollen omtrent veiligheid en gezondheid vanuit de overheid, aangevuld met specifieke maatregelen voor onze branche:

  • Vooraf reserveren is noodzakelijk;
  • We hanteren ruim 1,5 meter tussen de tafels;
  • Bij binnenkomst informeren we naar uw gezondheid en bij meer dan drie personen bespreken we de samenstelling van het gezelschap (zijn er gasten uit verschillende huishoudens);
  • Bij de entree hangt een dispenser klaar om steeds uw handen te desinfecteren;
  • Tafels, stoelen, menukaarten en dergelijke, we desinfecteren continu.

Openingstijden restaurant

Dinsdag t/m zondag: lunch 12.00 – 15.00 uur en diner 17.30-21.30 uur. Vooraf reserveren is niet meer noodzakelijk.

Openingstijden BosBar

Ook de BosBar is iedere dag geopend voor koffie, broodjes en ijs: zondag t/m woensdag van 09.30 – 18.00 uur en donderdag t/m zaterdag van 09.30-20.30 uur.

Menu’s

We werken voorlopig met een wekelijks nieuw menu waarbij u tijdens de lunch de keuze heeft uit drie of vier gangen en bij het diner uit vier of vijf gangen. Het spreekt voor zich dat we rekening houden met persoonlijke voorkeuren en passen de gerechten graag aan voor gasten die rekening moeten houden met een dieet, voedselallergie of -intolerantie.

Wat betreft het uitserveren van drankjes en gerechten mag u zelf aangeven of wij voor u in mogen zetten of dat u liever zelf de glazen en borden van een bijzettafeltje afpakt.

Tot slot

Op tafel vindt u een flesje desinfecterende spray. Deze kunt u gedurende uw bezoek aan ons restaurant gebruiken en bij vertrek meenemen. Om hygiënische redenen worden de flesjes niet hergebruikt.

Menu 7 t/m 12 juli

HAMACHI met flatbread en birambimayonaise

***

HEILBOT en stamppot van rucola en pompoen met krokant spek

***

ZWEZERIK met zomertruffel, trofie pasta en truffeljus

***

tamme EENDENBORST met bimi, paksoi en citrus-dragonmousseline

***

witte chocolade GANACHETAARTJE met frambozensorbet en frambozensoep

driegangen: € 39,50
viergangen: € 49,50
vijfgangen: € 59,50

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de allergenen informatie.
We passen de gerechten graag aan voor gasten die rekening moeten houden
met een dieet, voedselallergie of -intolerantie.

Menu 14 t/m 19 juli

KABELJAUW met wasabi, tobiko en crème van eidooier

***

HUMUS van rode biet met geitenkaas en zoetzure groenten

***

LAMSKOTELET met rozemarijn, doperwten en gepofte knoflook

***

OSSENHAAS met truffel, zilte kersen en minipeen

***

 PERZIK ‘op z’n Groenendaals’

driegangen: € 39,50
viergangen: € 49,50
vijfgangen: € 59,50

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de allergenen informatie.
We passen de gerechten graag aan voor gasten die rekening moeten houden
met een dieet, voedselallergie of -intolerantie.