Terug naar Groenendaal: u bent meer dan welkom!

We kijken ernaar uit om u binnenkort weer als vanouds te kunnen bedienen. Hoewel we ouderwets gastvrij en flexibel blijven, hebben we wel te maken met een aantal aanpassingen in deze nieuwe wereld. Het welbevinden van onze gasten was altijd al onze eerste prioriteit en om iedereen een veilige omgeving te bieden vragen we een moment van uw aandacht voor de volgende zaken:

Maatregelen overheid

Vanzelfsprekend houden we ons aan de voorgeschreven protocollen omtrent veiligheid en gezondheid vanuit de overheid, aangevuld met specifieke maatregelen voor onze branche:

  • Vooraf reserveren is noodzakelijk;
  • We hanteren ruim 1,5 meter tussen de tafels;
  • Bij binnenkomst informeren we naar uw gezondheid en bij meer dan twee personen bespreken we de samenstelling van het gezelschap (zijn er gasten uit verschillende huishoudens);
  • Bij de entree hangt een dispenser klaar om steeds uw handen te desinfecteren;
  • Tafels, stoelen, menukaarten en dergelijke, we desinfecteren continu.

Openingstijden restaurant

Dinsdag t/m zondag: lunch 12.00 – 22.00 uur.

Openingstijden BosBar

De BosBar is van dinsdag t/m zondag geopend voor koffie, broodjes en ijs: van 09.30 – 21.00 uur.

Menu’s

We werken voorlopig met een tweewekelijks nieuw menu waarbij u de keuze heeft uit drie of vier gangen. Daarnaast hebben we ook een aantal “klassieke” gerechten die los te bestellen zijn. Het spreekt voor zich dat we rekening houden met persoonlijke voorkeuren en passen de gerechten graag aan voor gasten die rekening moeten houden met een dieet, voedselallergie of -intolerantie.

Tot slot

Op tafel vindt u een flesje desinfecterende spray. Deze kunt u gedurende uw bezoek aan ons restaurant gebruiken en bij vertrek meenemen. Om hygiënische redenen worden de flesjes niet hergebruikt.

Menu 27 juli t/m 8 augustus

TUNA TARTARE met bonito flakes, avocado en mango-gel

***

GOUDMAKREEL met bospeen, fondantaardappel en sjalottenjus

***

KALFSRIBEYE met truffelwitlof, aardappelgratin en truffeljus

***

cremeux van PASSIEVRUCHT met kokosparfait en gebruneerde klapper

driegangen: € 39,50
viergangen: € 49,50

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de allergenen informatie.
We passen de gerechten graag aan voor gasten die rekening moeten houden
met een dieet, voedselallergie of -intolerantie.

Groenendaler Klassiekers

GILARDEAU OESTER (per stuk)  |€ 4,00
met sjalot & rode wijnazijn

BISQUE VAN KREEFT  |€ 12,50
met Hollandse garnalen, gember en crème fraîche

STEAK TARTARE  |€ 21,00
met sla & frites

KALFSZWEZERIK  |  € 31,00
met wilde spinazie en jus van kruidnagel

TOMAHAWK STEAK   |  € 38,00
van de gril met sla & frites   (per twee te bestellen)

NOORDZEETONG (500 gram)  |  € 35,00
met sla & frites

CRÈME BRÛLÉE  |  € 9,50
met huisgemaakte vanilleroomijs

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de allergenen informatie.
We passen de gerechten graag aan voor gasten die rekening moeten houden
met een dieet, voedselallergie of -intolerantie.