Terug naar Groenendaal: u bent meer dan welkom!
We kijken ernaar uit om u binnenkort weer als vanouds te kunnen bedienen. Hoewel we ouderwets gastvrij en flexibel blijven, hebben we wel te maken met een aantal aanpassingen in deze nieuwe wereld. Het welbevinden van onze gasten was altijd al onze eerste prioriteit en om iedereen een veilige omgeving te bieden vragen we een moment van uw aandacht voor de volgende zaken:
Maatregelen overheid
Vanzelfsprekend houden we ons aan de voorgeschreven protocollen omtrent veiligheid en gezondheid vanuit de overheid, aangevuld met specifieke maatregelen voor onze branche:
- Vooraf reserveren is noodzakelijk;
- We hanteren ruim 1,5 meter tussen de tafels;
- Bij binnenkomst informeren we naar uw gezondheid en bij meer dan drie personen bespreken we de samenstelling van het gezelschap (zijn er gasten uit verschillende huishoudens);
- Bij de entree hangt een dispenser klaar om steeds uw handen te desinfecteren;
- Tafels, stoelen, menukaarten en dergelijke, we desinfecteren continu.
Openingstijden restaurant
Dinsdag t/m zondag: lunch 12.00 – 15.00 uur en diner 17.30-21.30 uur. Vooraf reserveren is noodzakelijk.
Openingstijden BosBar
Ook de BosBar is iedere dag geopend voor koffie, broodjes en ijs: zondag t/m woensdag van 09.30 – 18.00 uur en donderdag t/m zaterdag van 09.30-20.30 uur. Vanaf augustus zal de BosBar op de maandagen gesloten zijn.
Menu’s
We werken voorlopig met een wekelijks nieuw menu waarbij u tijdens de lunch de keuze heeft uit drie of vier gangen en bij het diner uit vier of vijf gangen. Het spreekt voor zich dat we rekening houden met persoonlijke voorkeuren en passen de gerechten graag aan voor gasten die rekening moeten houden met een dieet, voedselallergie of -intolerantie.
Wat betreft het uitserveren van drankjes en gerechten mag u zelf aangeven of wij voor u in mogen zetten of dat u liever zelf de glazen en borden van een bijzettafeltje afpakt.
Tot slot
Op tafel vindt u een flesje desinfecterende spray. Deze kunt u gedurende uw bezoek aan ons restaurant gebruiken en bij vertrek meenemen. Om hygiënische redenen worden de flesjes niet hergebruikt.
Menu 6 t/m 18 oktober
HEILBOT met rode linzencrème en zoetzure bindelzwam
***
ROODBAARS en tonijn met pistachehummus
***
KABELJAUW met preistoof en potage van rode ui
***
BOERDERIJHOEN met snijboon en paddenstoelen
***
chocola op z’n GROENENDAALS
driegangen: € 39,50
viergangen: € 49,50
vijfgangen: € 59,50
Onze medewerkers zijn op de hoogte van de allergenen informatie.
We passen de gerechten graag aan voor gasten die rekening moeten houden
met een dieet, voedselallergie of -intolerantie.
Groenendaler Klassiekers
GILARDEAU OESTER (per stuk) | € 4,00
met sjalot & rode wijnazijn
BISQUE VAN KREEFT | € 12,50
met Hollandse garnalen, gember en crème fraîche
HOLLANDSE GARNALENCOKTAIL | € 15,00
met citroen en little gem
GEROOKTE ZALM | € 15,50
met mierikswortel, rode ui en kappertjes
STEAK TARTARE | € 19,00
met sla & frites
FREGOLA | € 12,50
met truffel en Parmezaanse kaas
KALFSZWEZERIK | € 31,00
met wilde spinazie en jus van kruidnagel
HERTENRUGFILET UIT HET SOLLINGER WALD | € 33,50
à la Rossini met truffel en ganzenlever
CRÈME BRÛLÉE | € 9,50
met huisgemaakte vanilleroomijs
KAASPLATEAU | € 13,00
vier soorten kaas met vijgencompote en krentenvenkelbrood
Onze medewerkers zijn op de hoogte van de allergenen informatie.
We passen de gerechten graag aan voor gasten die rekening moeten houden
met een dieet, voedselallergie of -intolerantie.