Wedding, bruiloft, huwelijk, trouwen…

In de prachtige natuur van het Groenendaalse Bos in Heemstede is romantiek ieder seizoen gegarandeerd. Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie in een bijzondere omgeving, dan verwelkomen wij jullie graag op Landgoed Groenendaal!

Bel voor meer informatie: 023 – 528 15 55 of stuur een e-mail naar info@landgoedgroenendaal.nl

Download onze brochure
Offerte aanvragen

Reviews

Een perfecte dag! Goede en heel vriendelijke bediening. Drank, eten en faciliteiten buiten categorie, Super. Voorbereiding en informatie verstrekking vooraf ook prima. Kortom aanrader en voor ons een onvergetelijke dag. Zelfs het weer was op 4 oktober uitstekend, knap van Groenendaal ;-)

Carola & Jeroen

Wij zijn nog aan het nagenieten van alle mooie indrukken, het was echt fantastisch. Er zijn ook heel veel complimenten gekomen over de mooie locatie, lekkere eten en over het vriendelijke personeel. Alle gasten hebben, net als wij, genoten van deze dag. Wij leven echt nog een beetje met ons hoofd in de wolken en komen zeker binnenkort nog een keer langs om lekker te dineren.

Vivian & Pascal

Groenendaal was geweldig en de service was uitstekend. Alle medewerkers dachten met ons mee en hebben onze wensen volledig tot uitvoering gebracht. Wij hebben dankzij Groenendaal echt een fantastische dag gehad!

Bettina & Ewout

Download onze brochure!

Alle informatie over trouwen op Landgoed Groenendaal vindt u in onze brochure. Download deze hieronder:


  Ja, wij willen meer informatie over trouwen op Landgoed Groenendaal!

   Naam bruid(egom):

   Naam bruid(egom):

   Huwelijksdatum:

   Bijzonderheden:

   Telefoonnummer:

   E-mailadres: