Privé samenkomen

Samen mooie momenten delen

Niets is fijner dan speciale gelegenheden en belangrijke mijlpalen in het leven te delen met familie en vrienden. Van geboorte tot condoleance, het leven mag gevierd worden.
Mijlpalen vieren
Omringd door vrienden & familie een toost uitbrengen  
Niets is fijner dan mooie momenten in het leven te delen met de mensen die u graag om u heen heeft. Vier een verjaardag, ontvang felicitaties bij een jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis. Bijvoorbeeld bij een uitgebreide lunch, gezellige borrel, mooi diner of spectaculair dansfeest.
Landgoed Groenendaal biedt alle ruimte, u bepaalt de invulling, wij zorgen voor de rest. Zo heeft u uitgebreid tijd voor de gasten en staat u ontspannen in het middelpunt van de belangstelling.

We kijken ernaar uit u te feliciteren!
Wedding, bruiloft, huwelijk, trouwen…
het woord waar het echt om draait is ‘JA’!
Flexibel als we zijn gebruiken we op Landgoed Groenendaal het woord ‘ja’ ook graag en veelvuldig. We bieden talrijke mogelijk­heden en op basis van jullie ideeën en wensen realiseren we de bruiloft die precies bij jullie past.
Afscheid nemen van een dierbare is een van de innigste vormen van samenzijn. Samen ‘zijn’ is ook de essentie van een condoleance op Landgoed Groenendaal. In alle rust en privacy bieden wij zowel binnen als buiten een waardige plek om op een persoonlijke manier afscheid te nemen. Een manier die past bij u en uw naasten. Naar uw wensen en in uw tempo, met ruimte voor herinneringen, een traan en misschien zelfs een glimlach.
Afscheid nemen
Het lied is geëindigd maar de melodie zingt voort
Van afscheidsreceptie tot herdenkingsdienst; de invulling wordt geheel volgens uw voorkeuren vormgegeven waarbij vrijwel alles mogelijk is. Traditioneel met broodjes en koffie maar ook met een borrel. Bijvoorbeeld met een favoriete wijn, lievelingshapjes en andere specifieke wensen. Als u wilt bent u meer dan welkom om naderhand te lunchen of te dineren in een aparte ruimte of in de tuin.

Alles om ervoor te zorgen dat het afscheid bijdraagt aan een liefdevolle nagedachtenis.